ضرورت تعیین تکلیف لایحه سازمان ملی مهاجرت | برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد بررسی لایحه در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی را مطرح کرده‌اند شورای نگهبان میان‌دار اسلامیت و قانون‌گرایی وسایل نقلیه فرسوده یکی از دلایل اصلی ناترازی بنزین در کشور است پارلمان روسیه: فعالیت واتساپ در فضای دیجیتال روسیه نقض امنیت ملی است سئول، توکیو و واشنگتن بر حفظ قدرت بازدارندگی برابر کره‌شمالی هم‌پیمان شدند لزوم همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی برای شناسایی خانه‌های خالی آزادی‌خواه: دولت باید با پرداخت سریع مطالبات، مانع ضرر گندمکاران شود فیدان بر حمایت از تمامیت ارضی سوریه تأکید کرد ترامپ دوباره مدعی شد: توانایی هسته‌ای ایران را نابود کرده‌ایم سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حماس: اسرائیل شروع به عقب نشینی از شمال غزه کرده است | آمریکا کاملا در تجاوزات به غزه شریک است

  • کد خبر: ۲۰۴۷۹۸
  • ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۵
حماس: اسرائیل شروع به عقب نشینی از شمال غزه کرده است | آمریکا کاملا در تجاوزات به غزه شریک است
عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس گفت: اسرائیل شروع به عقب نشینی از شمال غزه کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اسامه حمدان عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس اعلام کرد که ترور شهید صالح العاروری نایب رییس دفتر سیاسی حماس در بیروت از سوی رژیم صهیونیستی باعث شکست مقاومت نمی‌شود و تاثیری روی عزم آن ندارد.

حمدان افزود: پس از ۹۳ روز جنگ علیه غزه نزدیک به ۴ درصد از ساکنان این باریکه، شهید، زخمی یا ناپدید و بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار فلسطینی ساکن نوار غزه نیز از خانه و کاشانه خود آواره شده‌اند. همچنین در این مدت ۱۰۹ خبرنگار به شهادت رسیده‌اند.

عضو ارشد جنبش حماس ادامه داد: مقاومت با اشغالگران اسرائیلی در حال مبارزه است و اثبات کرده که کنترل روند نبرد را در اختیار دارد. وضعیت نیروهای مقاومت در تیپ شمال و تیپ غزه خوب است و به مقاومت در برابر دشمن ادامه می‌دهند.

وی گفت: دشمن نتوانسته هیچ دستاوردی را به ویژه در خصوص هدف‌هایی که مشخص کرده بود، کسب کند. مبارزان مقاومت در کرانه باختری ثابت و استوار هستند و به دشمن آسیب وارد می‌کنند.

حمدان افزود: مساله کوچاندن ملت فلسطین به صورت منزجرکننده‌ای در قالب مهاجرت داوطلبانه در حال تکرار است. سرزمین ما تنها یک سرزمین فلسطین و برای ملت فلسطین خواهد بود.

عضو ارشد جنبش حماس ادامه داد: کسی که سرنوشت فلسطین، سرزمین و حکومت آن را مشخص می‌کند تنها ملت فلسطین است.

وی ادامه داد: تداوم تسلیح رژیم صهیونیستی از سوی دولت آمریکا این موضوع را اثبات می‌کند که این کشور در جنگ علیه غزه سهیم است.

اسامه حمدان گفت: با توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی به سرزمین های ما و به رسمیت شناختن حقوق مردم فلسطین منطقه به امنیت و ثبات خواهد رسید.

وی افزود: غزه تنها بخشی از یک کشور کاملا مستقل فلسطین با پایتختی قدس شریف خواهد بود. ما از شکایت کشور آفریقای جنوبی در دیوان بین المللی دادگستری علیه رژیم اشغالگر قدس قدردانی می کنیم.

این عضو ارشد حماس گفت: دولت آمریکا کاملا در تجاوزات به غزه شریک است و ما از آن می‌خواهیم سیاست و موضع خود را در قبال آنچه در سرزمین فلسطین می‌گذرد به‌طور جامع بازنگری کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->